website voor horeca 1

Website voor de horeca

Website voor de horeca

De horeca-branche kent een hele grote concurrentie. Er zijn veel hotels, restaurants en cafes. Veel horeca-bedrijven vinden het lastig zich te onderscheiden. Laat uw unique selling point zien en verhoog uw vindbaarheid via Google. Maak het uw gasten gemakkelijk door ze online te laten reserveren. En wanneer ze er dan toch zijn, kunt u de service verhogen met een gratis gastennetwerk. Of wat dacht u van QR-codes voor het bestellen van eten en drinken aan tafel? Dubbel gemak!

Met de IT zijn tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden. NYBE helpt u graag met een website voor de horeca.

Restaurant website voorbeeld

Restaurant website voorbeeld

Om u vast een voorbeeld te geven van uw toekomstige website, hebben we een demo website gemaakt voor u als horeca-eigenaar. Neem snel een kijkje op https://restaurant-nybe.be/. Bekijk ook zeker de websites van onze tevreden klanten www.eethuisesra.be en www.cafemanger.be.

website voor een restaurant

Website leasen

Website leasen

Een professionele website met alle informatie. Lease een basiswebsite met een homepagina, contactpagina en link naar het menu. Betaal slechts een klein bedrag per maand. Ook voor webshops!

Prijzen: vanaf €60 per maand
Opstartkost: vanaf €125

Online reserveren

Online reserveren

Verlies niet langer tijd en geld met het aannemen van de telefoon. Laat uw gasten vooraf online reserveren via de website. Het systeem is eenvoudig en kan gekoppeld wordt met uw boekhouding.

Prijzen: vanaf €45 per maand
Opstartkost: vanaf €125

Social hotspot

Social hotspot

Een gratis netwerk voor uw gasten, dat is natuurlijk echt service. U kunt uw bereik vergroten door de gasten uw social media te laten liken of in te checken. Zo zien hun vrienden ook dat ze bij u geweest zijn.

Prijzen: vanaf €47,50 per maand
Opstartkost vanaf €175
(excl. montage)

Marketing

Marketing

Zet uw bedrijf op de kaart met online & offline communicatie. Zo vergroot u de bekendbaarheid onder de doelgroep. Van menukaarten in de huisstijl tot reclameschermen en van zoekmachinemarketing tot Facebookadvertenties. Kijk voor alle informatie op www.nybe.be/marketing/.

New Koncept Mosselplein recordpoging

New Koncept Mosselplein recordpoging

branche horeca record mosselen new koncept hasselt home pagina banner nybe

New Koncept kwam bij ons terecht met het idee om een recordpoging voor het grootste mosselplein van België te organiseren. Wij stonden helemaal achter dit idee en wilden de kans niet overslaan om hier deel van uit te maken. Én niet zonder succes… Door slimme marketing, goede IT-ondersteuning en een topteam hebben we het record verbroken!

Onze IT-specialisten hebben de website voor het event mogen bouwen. Ook deze is weer volledig in de huisstijl. Op de website staan het programma en de menukaart duidelijk weergegeven. Bij het ontwerpen van sites vinden wij het gebruiksgemak van de bezoeker zeer belangrijk. Daarom hebben we de website zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Verder kon er via de website makkelijk tickets besteld worden en hadden we een grote afteller in de spotlight gezet om zo enthousiasme op te wekken. Neem zelf maar een kijkje: https://record.newkoncepthasselt.be/. 

Ook in de marketing mochten we meehelpen, zowel online als offline. Lees er hier meer over: https://nybe.be/we-hebben-een-recordpoging-behaald/

new koncept record mosselen flyer marketing horeca branche
new koncept record mosselen drankenbon branche horeca voorkant
new koncept record mosselen drankenbon branche horeca achterkant

Het nieuwe dineren met iPad

Het nieuwe dineren met iPad

Steeds meer restaurants doen mee aan Het Nieuwe Dineren. Gasten kunnen hun bestelling eenvoudig doorgeven middels een tablet. Ze hoeven niet meer te wachten tot een ober langskomt. De bestellingen worden daarna direct doorgestuurd naar de keuken. U kunt kiezen of de bestellingen op een scherm getoond worden of middels bonnetjes uitgeprint. Maak de klantbeleving nog beter door het toevoegen van foto’s, video’s en teksten bij het menu.

De mogelijkheden van Het Nieuwe Dineren:

  • Stijging van de omzet in drank en desserts.
  • Adverteer zoveel u wilt.
  • Gepersonaliseerde cross-selling voor uw andere diensten (wellness, hotelkamers, vergaderruimten, etc.)
  • Pas zelf het menu en de prijzen aan.
  • Automatische koppeling met uw boekhoudpakket.

Ook kan de klant drukken op een button om de rekening te krijgen, die vervolgens automatisch wordt uitgeprint. Er is zo veel mogelijk voor uw horeca-bedrijf… Welke opties lijken u interessant? Laten we er eens over babbelen.

Neem ook een kijkje op onze hardware pagina voor meer informatie omtrent de apparatuur: https://nybe.be/hardware/.

Bekijk hardware pagina

Tell me more!

Tell me more!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 011 58 41 52.

Contacteer ons