rijschool website 1

Website voor rijscholen

Website voor rijscholen

Heeft u uw passie voor auto’s en lesgeven omgetoverd naar een voldoeninggevende carrière als rijschoolhouder? U heeft dan vast al eens ooit een website overwogen of u heeft er reeds eentje online staan.

Wanneer mensen zoeken naar een rijopleiding, wilt u natuurlijk bovenaan op Google komen. Een effectieve website met alle informatie is daarom ontzettend belangrijk. In welke auto’s biedt u rijlessen aan? Welke pakketten heeft u? En wat kost een les? Kunnen leerlingen ook theorieles volgen bij u?

Ook een (kleine) fotoshoot is mogelijk met de bedrijfsvoertuigen. Leuk om op de website te plaatsen!

Website voorbeeld

Website voorbeeld

Om u vast een voorbeeld te geven van de mogelijkheden voor uw toekomstige website, hebben we een demo website gemaakt voor u als rijschoolhouder. Neem snel een kijkje op http://rijschool-nybe.be/.

Schermafbeelding 2020 10 01 om 17.41.24

Eigen website

Eigen website

Een website helemaal naar uw huisstijl. We schrijven pakkende teksten en plaatsen professionele foto’s. De website is responsive. Dat betekent dat hij geschikt is voor alle apparaten. En we helpen u op weg met de GDPR ?.

Online agenda

Online agenda

Verlies niet langer tijd en geld met het maken van afspraken. Laat de leerlingen zelf afspraken inplannen via het online systeem. Zo komt het direct in uw agenda. Ook het wijzigen van afspraken kan gemakkelijk, want leerlingen zien direct waar nog een gaatje vrij is. 

Online betalen is ook mogelijk. Dat kan per les of per pakket.

Extra's

Extra's

Laat zien in welke auto’s uw leeringen les krijgen! We helpen u graag met het doen van een (kleine) fotoshoot van uw wagens. Ook het maken van video’s (met de drone) is geen enkel probleem.

Marketing

Marketing

Zet uw bedrijf op de kaart met online & offline communicatie. Zo wordt u sneller gevonden in de regio. Flyers in de huisstijl, zoekmachinemarketing en Facebookadvertenties? Allemaal vormen van marketing! Kijk voor alle informatie op www.nybe.be/marketing/.

Tell me more!

Tell me more!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 011 58 41 52 

Contacteer ons