Wat kunt u verwachten?

Wat kunt u verwachten?

null
Voor zowel nieuwe als refurbished en tweedehands apparaten kunt u bij ons terecht. Twee jaar garantie op refurbished iPhones, iPads en Macbooks!
null
Hardware voordelig aankopen? Profiteer van ons netwerk aan leveranciers. In veel gevallen kunnen we u een goedkopere prijs bieden dan de grote spelers als Coolblue.
NYBE beschikt over marketingexperts
Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste apparatuur. Contacteer ons en we vinden de beste optie voor u.
“Internetdiensten zijn niet meer weg te denken uit het zakenleven. Het is onze ambitie om elk bedrijf te helpen groeien door de inzet van IT”.

~ Mart Reynders, Zaakvoerder van NYBE ~

Wat is hardware?

Wat is hardware?

Wat is een onderneming zonder goede hardware? In tijden waarin processen steeds meer geautomatiseerd worden, is het essentieel om goede apparatuur in huis te hebben. Met een snelle computer, een goed beeldscherm en een passende printer kunt u optimaal werken. We helpen u daarom graag bij het samenstellen van alles dat u nodig hebt op kantoor en in het bedrijf.

De betekenis van hardware is al het tastbare rond een computer(systeem). Het gaat om de fysieke apparatuur. Een computer bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een schijf, moederbord en processor. Natuurlijk horen daar ook externe onderdelen bij. Denk aan een toetsenbord, een (4K) beeldscherm en een printer.

Daarnaast valt een smartphone en tablet met alle onderdelen onder hardware. Camera’s en telefoons zijn ook apparaten, die bij het bedrijfsleven horen. We adviseren u over de beste opties voor u en sluiten de camera’s aan. Met een eigen software kunt u de beelden op elk moment beheren. U kunt hardware voordelig aankopen bij NYBE.

Hardware voordelig aankopen

Profiteer van onze goede relaties met onze leveranciers. We kunnen u in veel gevallen goedkoper en uitgebreider helpen dan wanneer u de hardware zelf online zou bestellen. Dat komt omdat we kortingen hebben bij onze partners wegens de grote afname bij onze klanten.

Natuurlijk heeft u ook garantie op de apparatuur. Over het algemeen is dat één jaar. We stellen graag een offerte voor u op!

Refurbished hardware

Naast nieuwe hardware kunt u bij ons ook profiteren van refurbished toestellen. Dat gaat voornamelijk om iPhones, iPads en MacBooks. De apparaten zijn grondig nagekeken. U kunt kiezen uit meerdere gradaties. Een A-grade is de beste conditie, een B-grade een toestel met een aantal lichte gebruikerssporen. Een C-grade heeft vaak zichtbare gebruikerssporen. Voor elk budget is er dus een prima optie.

Lees hier meer informatie over refurbished apparaten: https://nybe.be/hardware/refurbished/.

Thuiswerk apparatuur

Steeds meer mensen werken waar, wanneer en hoe ze dat willen. Het Nieuwe Werken (HNW) wordt verder geïntegreerd in onze samenleving. Corona heeft hier een versneld tempo aan gegeven. Om mensen zo optimaal mogelijk thuis te laten werken, is het essentieel dat ze goede apparatuur hebben. Hiermee helpen we u graag. Samen kijken we naar de beste opties voor uw bedrijf en uw medewerkers. Geef ons uw budget door en we maken een gratis offerte op. Contacteer ons direct.

Hardware kopen scaled

Netwerkinfrastructuur

Netwerkinfrastructuur

Natuurlijk is een goed netwerk ook van belang. Daarom helpen we onze klanten bij het aansluiten van een WiFi-verbinding. Ook een gastennetwerk kan interessant zijn. Via een hotspot kunnen uw klanten dan gebruik maken van internet bij u in de zaak. Daarnaast is het mogelijk om een 4G-failover te hebben. Vooral voor ondernemingen die altijd online moeten zijn is dit handig. Lees hier meer over netwerkinfrastructuur op onze internetpagina.

Interessant
Hardware kopen scaled

Software & apparatuur reparaties

Is er iets kapot aan uw hardware? We helpen u graag met het oplossen van het probleem. Regelmatig mogen we reparaties uitvoeren aan hardware. Samen kijken we of het voordelig is om het op te lappen of dat we er een nieuw onderdeel insteken.

U kunt bij ons ook terecht voor upgrades. Is uw computer bijvoorbeeld traag? Dan plaatsen we een andere SSD-schijf.

Of wenst u een apart toetsenbord en een aparte muis bij uw laptop? Laten we kijken naar de beste opties voor u.

Naast hardware reparaties kunt u bij ons ook terecht voor software issues. Bijvoorbeeld wanneer u problemen ondervindt met Office 365 of het besturingssysteem van uw computer. We maken een (bel)afspraak met u en loggen op afstand in op uw computer. Bijna altijd lukt het ons u binnen de dag geholpen te hebben.

IT-partner voor onderhoud

Laat uw apparatuur en systemen regelmatig onderhouden. Het doen van updates is zeer belangrijk om de veiligheid te blijven waarborgen. Zo kunt u altijd effectief blijven werken. Ook de printer, de server en het netwerk moeten onderhouden worden. We voeren dit onderhoud meestal uit op afstand en na de werkuren, zodat uw werktijd niet onderbroken wordt.

Constant werken zonder problemen

Problemen met Outlook? Of heeft u last van virussen? Dit komt vaak voor. Laat daarom uw apparatuur en software door ons onderhouden. Op regelmatige basis updaten we het nodige en lossen we problemen tijdig op. Dit allemaal voor een vaste fee per maand vanaf €50. Zo kunt u altijd productief blijven werken zonder problemen. Bekijk hieronder een notendop van de mogelijkheden:

  • Uw apparaten worden beheerd
  • De kracht van uw netwerkverbinding wordt gemonitord
  • Uw netwerk blijft up-to-date
  • Een vast contactpersoon bij NYBE
  • Elke maand dezelfde fee
  • Regelmatige back-ups

Het onderhouden van uw hardware en systemen kost tijd. Laat het daarom over aan een IT-partij. Zodoende kunt u zich blijven focussen op hetgeen u goed in bent!

Laat klanten bestellen via een iPad

Laat klanten bestellen via een iPad

Ga een stapje verder in de klantbeleving. Laat uw klanten bestellen via een tablet in de bedrijfsruimte. Bespaar tijd en kosten met de administratie door een koppeling met uw boekhoudsysteem. Lees er hier meer over.

Horeca

Laat gasten bestellen via een iPad in uw zaak. De tablet kan nieuw zijn, maar ook refurbished. De omzet in drank en desserts stijgt, dankzij een snelle service en de foto’s. Ook kunt u adverteren op een tablet. Natuurlijk ook efficiënt voor de keuken, aangezien de bestellingen direct doorkomen. Lees er alles over op onze horecabranchepagina: www.nybe.be/branches/horeca.

Retail en groothandel

Verhoog de conversies door het plaatsen van een iPad of kiosk in de winkel en/of showroom. Zodoende kunnen klanten direct bestellen en zien wat er op voorraad is.

Lees er alles over op onze branchepagina: www.nybe.be/branches-category/retail.

Bestelsysteem voor klanten