Wat kunt u verwachten?

null
Alles is mogelijk: van gratis WiFi voor uw klanten tot nooit zonder internet met een 4G-failover.
null
Totaal advies voor beveiliging. Controleer uw security altijd en overal via internet.
null
Op zoek naar manieren voor sneller internet in uw bedrijf? We verbeteren uw netwerkinfrastructuur.
“Zo’n 20 jaar geleden deed bijna niemand zaken via het internet. Klanten en bedrijven ontmoetten elkaar toen via de traditionele weg. Maar intussen zijn de tijden fel veranderd. Een website is hedendaags onmisbaar geworden voor een onderneming”.

~ Mart Reynders, Zaakvoerder van NYBE ~

It beheer uitbesteden scaled

IT-beheer uitbesteden

Zonder goed internet is het tegenwoordig moeilijk om te werken. Mails, IP-telefonie en camerasystemen zijn allemaal afhankelijk van het internet. Veel bedrijven hebben ook een printer op WiFi, ‘online kluizen’ voor het opslaan van wachtwoorden en de boekhouding via het internet. Zorg daarom dat u altijd een optimale netwerkinfrastructuur heeft. Ook wanneer de WiFi uitvalt. Wanneer dit gebeurt, kunt u terugvallen op een 4G-failover. Zodoende kunt u altijd blijven doorwerken en zult u nooit zonder internet vallen. Ideaal toch? Nogtans zijn er veel bedrijven die nog niet volledig gebruik maken van de mogelijkheden.

Werk efficiënter, effectiever en productiever met een goed werkend netwerk. Besteed het onderhoud van uw IT uit. We zorgen ervoor dat uw netwerkinfrastructuur up-to-date is en beheren uw apparatuur op afstand. Voordat het onderhoud wordt uitgevoerd, krijgt u van ons een reminder mailtje. Hierin staan de instructies, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren en wanneer.

Gratis WiFi voor uw klanten

Laat uw klanten gratis op uw hotspot. De hotspots zijn krachtig, snel en natuurlijk beveiligd.

NYBE plaatst graag een WiFi hotspot in uw bedrijf. Zo kunnen klanten gratis inloggen op het internet in uw bedrijf. Dit doen ze via e-mail of door het liken van sociale media.

Om een hotspot te creëren zijn acces points nodig. Dit zijn kastjes die het draadloos netwerk mogelijk maken.

Er bestaan grote en kleine acces points. Een kleine is erg geschikt voor kleine ondernemingen. In dit geval hoeven er niet veel mensen op de hotspot te komen en is een kleine acces point voldoende. Voor ondernemingen die uitgebreider zijn, zijn de grote acces points ideaal. Hier komen vaak veel mensen op het netwerk. Daarom zijn er wel meerdere acces points nodig.

We kunnen de acces points ook installeren en plaatsen in uw zaak.

Onze klanten Eethuis Esra en Koll Grooming Products maken gebruik van onze manier om gratis WiFi te voorzien voor klanten.

Zakelijke VPN - Interessant?

VPN staat voor Virtueel Private Network, ook wel Virtueel Privénetwerk. Het is een privénetwerk binnen uw eigen netwerk. Op deze manier wordt het publieke netwerk uitgebreid met uw eigen privénetwerk.

Het grote voordeel van een VPN is dat er meerdere vestigingen en werknemers met elkaar verbonden kunnen worden. Hierdoor bent u plaatsonafhankelijk en heeft u een veilige verbinding. Uw werknemers kunnen overal en altijd werken wanneer u wilt en gegevens raadplegen. Bovendien worden onze VPN’s altijd op maat gemaakt.

NYBE helpt u graag met het opzetten van uw eigen VPN.

4G-failover - nooit zonder internet

Veel zaken gaan in een bedrijf via het internet. Hierbij kunt u denken aan het facturatiesysteem, bankzaken en zelfs kassa’s. We moeten er dan ook niet aan denken dat het internet uitvalt. Toch brengt internet het risico met zich mee dat het kan wegvallen. Om er dan voor te zorgen dat uw onderneming online blijft, is een 4G failover een perfecte oplossing.

Een 4G failover is mobiele data die in werking treedt als het internet uitvalt. Het is een goede tijdelijke oplossing voor het uitvallen van het internet. Dit is erg handig om alles in de lucht te houden. Zo kunt u gewoon door gaan met de werkzaamheden op 4G en ondervindt u geen problemen meer. Middels een abonnement betaalt u achteraf.

We helpen u graag met het opzetten van een 4G failover.

wifi gsm

Sneller internet in uw bedrijf

We helpen u van A tot Z met het verbeteren van uw internet. U kunt bij ons terecht voor hardware zoals acces points, we helpen u met het configureren en natuurlijk onderhouden we het. Profiteer ook van onze goede relaties met hostingmaatschappijen: voordelige prijzen en snelle service. We adviseren u graag over de meest geschikte mogelijkheden voor uw onderneming.

Interessant

Werken met de cloud

Veel mensen slaan hun bestanden nog op hun computer op. Wanneer er dan iets misgaat, kunnen de gevolgen groot zijn. Dataverlies is dan vaak het geval. Meestal zijn er dagen nodig om de informatie weer terug te halen. Ook kan dataverlies voor sommige bedrijven hun faillissement betekenen. Het maken van back-ups en data opslaan in de cloud is de oplossing. Sla er bestanden, foto’s en video’s in de cloud op.

Het voordeel van de cloud is dat u er altijd aan kunt: waar, wanneer en op welk apparaat u wilt. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. Populaire opslagplaatsen zijn Dropbox, iCloud, Google Drive en OneDrive. De bestanden in de cloud zijn veilig. Ze worden versleuteld opgeslagen in datacenters.

Maak ook gebruik van de mogelijkheid om back-ups automatisch in de cloud te laten opslaan. Een pluspunt is dat u slechts betaalt voor wat u gebruikt. Dit kan omdat de cloud back-up eenvoudig schaalbaar is.

Meer informatie over de cloud is te vinden in ons blogbericht: https://nybe.be/in-de-wolken-van-de-cloud/.

Uw bedrijf beter beveiligen

Helaas bedrijven nog regelmatig de klos van een hackaanval. Het kan gebeuren dat daardoor persoons- en of bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Zorg daarom voor een goede beveiliging. IP-camera’s die u vanaf afstand ook kunt bedienen zijn een goed begin.

Uw bedrijf beter beveiligen doet u ook door het hebben bewaren van gegevens op een veilige plek. We gebruiken hiervoor 1Password. Deze tool is perfect voor het delen van veilig opslaan van bedrijfsgegevens.

De gegevens die niet in de cloud of een online kluis zijn versleuteld, moeten ook veilig blijven. Daarom is het altijd verstandig om uw computer te beveiligen tegen cybercriminelen. Voor onze klanten gebruiken we de effectieve software van onze partner Panda Security.

Ook maken we voor onze klanten voortdurend back-ups. Dit is een geautomatiseerd proces. Áls de gegevens dan verdwenen zouden zijn, dan heeft u tenminste een kopie.

Post blogbericht 2 scaled 1

Be safe, beveilig uw computer!

Be safe, beveilig uw computer! Het beveiligen van uw computer of laptop is vandaag ontzettend belangrijk. Waarom? Omdat hackers gemakkelijk binnen kunnen komen. Helaas zien we dit nog vaak bij onze klanten dat er een gebrek ligt aan computer beveiliging. Sommigen hebben geen back-up en zijn dan alles kwijt. Dit wil u natuurlijk te allen…

Read more
websites gehackt

Wereldwijde hackaanval

Wereldwijde hackaanval GEHACKT! Onlangs zijn meer dan 350.000 websites wereldwijd gehackt. De boosdoeners vonden een lek in plugin, die op veel websites draait. Door de hack was bij bijna alle websites alles verdwenen. De hele inhoud was weg en de websitelink stuurde bezoekers rechtstreeks door naar een andere website. We moeten hout vasthouden, want van…

Read more