afmetingen branche paginas website

Beautysalon webdesigner gezocht?

Beautysalon webdesigner gezocht?

De beauty-industrie kent een grote concurrentie. Er zijn veel salons, winkels en bedrijven. Veel beauty specialisten vinden het moeilijk zich te onderscheiden. Laat daarom uw unique selling points zien en verhoog uw vindbaarheid via Google. Maak het uw gasten gemakkelijk door ze online te laten reserveren. En wanneer ze in de salon zijn, kunt u de service verhogen met een gratis gastennetwerk. Met de IT zijn eindeloos veel mogelijkheden…

Bij NYBE kunt u terecht voor een website voor uw beautysalon tot beveiliging. Alles wat met IT te maken heeft, vindt u bij ons.

Website voorbeeld

Website voorbeeld

Om u vast een voorbeeld te geven van de mogelijkheden voor uw toekomstige website, hebben we voorbeeldwebsites gemaakt voor u. Neem snel een kijkje op www.nybe-makeup.be en www.wellnes-nybe.be. Voor onze klant www.lineakapsalon.be gingen we voor zachte kleuren en lijnen.

website laten bouwen beautysalon

Eigen website

Eigen website

Een website helemaal naar uw huisstijl. Wilt u er ook een webshop aan koppelen? Leuk! Dat doen we graag. De webshop kan dan weer gekoppeld worden aan uw boekhoudpakket. Helemaal efficiënt ?. Het design is geschikt voor alle apparaten en we helpen u op weg met de GDPR.

Online boeken

Online boeken

Verlies niet langer tijd en geld met het aannemen van de telefoon. Laat klanten vooraf online reserveren via de website. Het systeem is eenvoudig en kan gekoppeld worden met de boekhouding.

Prijzen: vanaf €45 per maand
Opstartkost: vanaf €125

Gratis WiFi

Gratis WiFi

Een gratis netwerk voor uw beautyklanten, dat is pas service. U kunt uw bereik vergroten door de gasten uw social media te laten liken of in te checken. Zo zien hun vrienden ook dat ze bij u zijn geweest.

Prijzen: vanaf €47,50 per maand
Opstartkost vanaf €175
(excl. montage)

Marketing

Marketing

Zet uw bedrijf op de kaart met online & offline communicatie. Zo vergroot u de bekendheid onder de doelgroep. Flyers in de huisstijl, zoekmachinemarketing en Facebookadvertenties? Allemaal vormen van marketing! Kijk voor alle informatie op www.nybe.be/marketing/.

Tijdelijke actie!

Profiteer nu van onze tijdelijke actie: van €697 voor maar €497!* Speciaal ontworpen voor visagisten, schoonheidsspecialisten en andere beautybedrijven

Tell me more!

Tell me more!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 011 58 41 52 

Contacteer ons

*Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing. Deze prijs is voor een standaard website met basisfuncties.