Fitnesswebsite bouwen?

Fitnesswebsite bouwen?

Goede voeding is belangrijk, maar ook voldoende lichaamsbeweging. Gelukkig hebben steeds meer mensen dat ook door. Fitness is twee keer zo populair als voetbal. Niet zo gek dat de sportscholen uit de grond poppen ?.

Mensen zijn online vaker op zoek naar een personaltrainer of een diëtist. Yoga is ook populair. Welke faciliteiten heeft uw gym? Of het nu gaat om sport, voedingsadvies of meditatie: een website voor het promoten van uw diensten is van groot belang.

Website voorbeeld

Website voorbeeld

Om u vast een voorbeeld te geven van de mogelijkheden voor uw toekomstige website, hebben we een demo website voor u gemaakt. We hebben gekozen voor een krachtige look die een professionele attitude naar de bezoeker toe communiceert. Neem snel een kijkje op www.fitness-nybe.be/.

Eigen website

Eigen website

Een website helemaal naar uw huisstijl. Met pakkende teksten en professionele afbeeldingen. De website is geschikt voor alle apparaten. En we helpen u op weg met de GDPR ?.

Sporten op afstand? In deze tijden zijn veel sportscholen overgegaan op fitness van thuis uit. Maak professionele video’s en plaats ze online! Natuurlijk is het ook mogelijk om sporters te laten betalen voor de video’s. Of de video alleen ter beschikking te stellen zijn wanneer ze ingelogd zijn.

Online boeken

Online boeken

Laat sporters vooraf hun plekje reserveren via het online boekingsyteem. Zo weet u precies wie, wanneer binnen is geweest. Ook weer handig voor de coronarichtlijnen. 

Prijzen: vanaf €45 per maand
Opstartkost: vanaf €125

Gratis WiFi

Gratis WiFi

Een gratis netwerk voor de sporters, dat is pas service. U kunt uw bereik vergroten door de gasten uw social media te laten liken of in te checken. Zo zien hun vrienden ook dat ze bij u zijn geweest.

Prijzen: vanaf €47,50 per maand
Opstartkost vanaf €175
(excl. montage)

Marketing

Marketing

Zet uw bedrijf op de kaart met online & offline communicatie. Zo vergroot u de bekendheid onder de doelgroep. Flyers in de huisstijl, zoekmachinemarketing en Facebookadvertenties? Of een leuke welkomstactie? Allemaal vormen van marketing! Motiveer sporters ook via social media. Koppel de accounts vervolgens ook aan de website! Kijk voor alle informatie op www.nybe.be/marketing/.

Tell me more!

Tell me more!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 011 58 41 52 

Contacteer ons