taxibedrijf website

Een website voor uw bedrijf

Een website voor uw bedrijf

Heeft u uw passie voor auto’s omgetoverd naar een voldoeninggevende carrière als taxichauffer? Dan heeft u vast al eens ooit een website overwogen of u heeft er reeds eentje online staan.

Laat zien waarom uw bedrijf de beste is. Met een eenvoudig design is de website voor iedereen gemakkelijk te bezoeken. Laat uw passagiers online een rit reserveren. Via SMS of e-mail krijgt de chauffeur een bevestiging van de boeking. Als eigenaar kunt u via het systeem perfect monitoren wat de resultaten zijn.

Met extra marketing is de kans groter dat u bovenaan in Google komt. Grotere kans dat passagiers bij u instappen!

Website voorbeeld

Website voorbeeld

Met enkele autoliefhebbers in het bedrijf, kunt u er zeker van zijn dat we met plezier uw visie zullen realiseren. Op www.rijschool-nybe.be kunt u al een voorproefje krijgen.

taxi website voorbeeld

Eigen website

Eigen website

Een website helemaal in uw huisstijl. Het design is geschikt voor alle apparaten en we helpen u op weg met de GDPR.

Laat passagiers de kosten vooraf al berekenen op de website. En heb een realtime status van welke voertuigen wanneer beschikbaar zijn. Ook graag een app? Of vooraf online betalingen? We kijken samen met u naar de meest optimale opties. Alles is mogelijk op uw website: van eenvoudig tot uitgebreid.

Online afspraken

Online afspraken

Via de website kunnen passagiers gemakkelijk aangeven wat hun wensen zijn. Welk transportmiddel (personenwagen, luxe wagen, mini bus)? Wanneer en hoe laat? Waarheen? Wat zijn de kosten per kilometer?

Natuurlijk is het ook mogelijk om vervoer voor evenementen online vast te leggen.

Het systeem is eenvoudig en kan gekoppeld worden met de boekhouding.

Marketing

Marketing

Zet uw bedrijf op de kaart met online marketing. Word beter gevonden in Google wanneer mensen een taxi nodig hebben. Het liefst staat u natuurlijk bovenaan. Zo vergroot u de bekendheid onder de doelgroep. Scoor meer leads met zoekmachinemarketing en social media advertenties. Meer weten? Kijk voor alle informatie op www.nybe.be/marketing/.

Tell me more!

Tell me more!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 011 58 41 52 

Contacteer ons