Tevreden klanten

groepsfoto team nybe

Onze klanten

Elke klant is uniek. Al onze klanten hebben hun eigen verhaal. Dat zetten we graag zo creatief mogelijk om in een passend product. Dat kan gaan over alle aspecten van de IT. Van websites tot geavanceerde zoekfuncties en van software op maat tot netwerkaansluitingen. Ook met marketingstrategieën staan we graag klaar voor onze klanten.

Onze klanten komen uit verschillende branches. Of het nu een lokale kapsalon is of een multinational, we halen graag alles uit de kast voor elke onderneming.

Reviews

Bekijk hier de positieve woorden van onze klanten.

The Mustang Garage

“Als eerste grote klant van NYBE moet ik zeggen dat wij er zeer zeker geen spijt van hebben gehad om deze jonge firma de kans te geven zich te ontwikkelen. Het fijne aan deze firma is dat ze er 200 procent voor gaan en geen moeilijkheden uit de weg gaan. Onze website van de S550 is zeer geslaagd en onze multimedia wordt ook door hun onderhouden en versterkt. Nieuwe ideeën brengen ze aan om ons bedrijf in de kijker te zetten en ons te helpen in de nieuwste ontwikkelingen van hard en soft ware. Een samen werking die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. NYBE speelt dan ook een grote rol binnen ons bedrijf en we kunnen er altijd op rekenen.”

logo balance massagetherapie

Balance Massagetherapie

“We heb een consultancy voor marketing samen met Celien & Bram gedaan. Beide hebben hun expertise en vullen elkaar goed aan. Zo heb ik een beter inzicht, en nuttige tips gekregen in hoe ik mijn eigen marketing kan onderhouden. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn eigen zaak naar een hoger niveau wil brengen .”

LTK & Partners

Als partner van NYBE kan ik zeggen dat de samenwerking met NYBE uitstekend verloopt.
De projecten die ik samen met NYBE heb volbracht verliepen vlekkeloos en waren volgens de desbetreffende klant boven verwachting uitgevoerd.
Ik raad NYBE aan als partner voor uw IT-projecten.

bis company

Bis Company

“Mooie samenwerking met deze mensen en komen altijd hun afspraken na. Zeker een aanrader!”

Valentino Rodriguez

A Better Life

“Goede en duidelijke bespreking gehad, vriendelijk en bekwaam. Men geeft goede feedback waar je zelf soms niet aan denkt. Duidelijke prijszetting, ik ben tevreden.”

Heidi Geukens

Car Kings

“Snelle en vakkundige service met het aanleveren van een vectorfile. Aanrader!!”

Patrick Custers

Autostoffering Carla

“Goede en snelle service”

Carla Paumen

Logo van Proactify

Proactify

“Wij zijn super tevreden over de service van NYBE. NYBE hanteert een heel persoonlijke aanpak, en gaat altijd tot het uiterste voor zijn klanten. Bovendien geeft NYBE ook advies, tips & tricks mee, die erg praktisch toepasbaar zijn. Het eindresultaat van hun projecten mag er ook altijd wezen! Thumbs up voor NYBE.”

Lieze Geebelen

Mad Creation

“NYBE is een jong bedrijf met veel kennis op verschillende vlakken en staat altijd paraat om te helpen of om advies te geven. Erg fijn om mee samen te werken en zaken te doen!”

Maarten Geraerts

Logo van Holiday Homes

Holiday Homes Gran Canaria

NYBE heeft onze nieuwe website gemaakt, heel tevreden, vlotte communicatie, professionele medewerkers die prima werk geleverd hebben! Topfirma!

Wim Devroye

Momicox

“NYBE is a young and very motivated company bringing new fresh ideas to execution in a short time. They helped me building the website an other social media related items. I wish them a lot of success pursuing their targets.”

Monica Gandia

Logo van LinkCom

LinkCom

“Werken met zeer professionele mensen en heel belangrijk is de snelheid van uitvoering. Top team !!!”

Kris Ghys

Klanten uit elke branche

Neem in een kijkje in een aantal projecten die we mochten uitvoeren voor onze klanten. Ze komen uit allerlei branches. Door ons brede aanbod kunnen we elke onderneming een passende IT-oplossing bieden. Hieronder hebben we een aantal branches opgesomd.

Bouw

Bouw

Angora Keukens

We mochten de website van Angora Keukens opknappen. Ook voeren we op regelmatige basis marketingcampagnes via Google en social media. Dit zorgt elke keer voor nieuwe klanten die een keuken kopen.

David Philtjens bvba

David Philtjens bvba’s website mochten we in een nieuw jasje steken. Ook zorgen we voor meer leads dankzij de marketingtrajecten. Tot slot vraagt David wel eens om onze hulp met zijn hardware.

AEK Gyprocwerken

AEK Gyprocwerken zocht een eenvoudige website. Ook hebben we hem geholpen met de basisconfiguratie van zoekmachineoptimalisatie (SEO) middels Google Mijn Bedrijf en de standaardprincipes.

Groothandel

Groothandel

Lembreghts

Lembreghts wenste online beter aanwezig zijn. Daarom hebben we een website gebouwd en een uitgebreide webshop. De online winkel heeft een geavanceerde zoekfunctie met complexe zoekmachineoptimalisatie. Ook is er een interface ontwikkeld voor interactie tussen de backoffice en de webshop. Het project voor Lembreghts was voornamelijk custom development.

Koll

Koll Grooming Products wilde van de webshop een uitgebreide en gebruiksvriendelijke winkel maken. Daarom hebben we ook hier een geavanceerde zoekfunctie geschreven. Alleen ingelogde klanten kunnen prijzen zien. Ook hebben onze developers een eigen werkplaats app ontwikkeld. De medewerkers van Koll kunnen hierop via de timer aangeven hoe lang ze per taak bezig zijn en het materiaal dat gebruikt is kan toegevoegd worden.

Coaching

Coaching

Momicox

Momicox heeft een website met vier talen: Nederlands, Engels, Chinees en Taiwanees. De website moet een professioneel & strak uiterlijk hebben en het dient gebruiksvriendelijk te zijn. Ook het duurzame aspect moet terug te komen. Daarom is gekozen voor het kleurenschema zwart met groen. Ook heeft Momicox een mooie mailfooter in de huisstijl.

Business4Good

Business4Good wilde een website volledig op maat. De eigenaresse kwam zelf met een volledig ontwerp. We hebben daarna dit ontwerp 100% nagebouwd. De prachtige kleuren komen mooi uit en vullen elkaar aan. Ook op mobiel is de website ontzettend gebruiksvriendelijk. Neem dus snel een kijkje op https://business4good.eu/.

A Better Life

Voor A Better Life mochten we een website bouwen waar veel gevoel in zit. Middels mooie, zachte afbeeldingen en teksten spreken we de doelgroep aan. Mensen kunnen een test afleggen, waarna ze direct een automatische mail krijgen met de score. Daarnaast kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een cursus, workshop of sociaal evenement. Hierachter zit een op maat gemaakte plugin.

Retail

Retail

Vavantas

Bij Vavantas hebben we het netwerk in beheer. Door het plaatsen van een goede infrastructuur. Ook kan Vavantas terugvallen op een 4G-failover. Zodoende profiteert het bedrijf altijd van snel internet. Tevens voeren we regelmatig onderhoud uit aan de hardware, software en systemen. Daarnaast staan we ze bij voor het optimaliseren van de security op apparatuur. Vavantas weet ons te vinden bij vragen of voor advies, ook na de werkuren en in het weekend.

Teastation

Teastation heeft een webshop voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Met leuke, informatieve tekstjes en banners bereikt Teastation elke dag de doelgroep. Het marketingtraject zorgt voor een schepje erboven op. De resultaten zijn perfect vanuit de webshop te monitoren. Wanneer zakelijke klanten zich aanmelden, checkt het systeem automatisch of het btw-nummer wel correct is. Zelf genieten we ook van verse thee op kantoor van Teastation. Én we geven het regelmatig weg als cadeautje… Tip!

Phone Center Koersel

Phone Center Koersel wilde regionaal goed vindbaar zijn. Het is belangrijk dat mensen uit de omgeving weten dat de winkel er is. Daarom hebben we geholpen bij het opzetten van een eenvoudige website, een Google Mijn Bedrijf pagina en social media. Op social media worden regelmatig acties gehouden. Daarnaast helpen we Phone Center Koersel met offline marketing: flyers en visitekaartjes in de huisstijl. Neem een kijkje op de website: https://www.phonecenter-koersel.be/.

Automotive

Automotive

The Mustang Garage

The Mustang Garage vroeg een retro website. We vonden een portrait site voor hen dan ook erg geschikt. Jaarlijks mogen we meewerken aan de marketing van de Mustang Fever: hét event voor autoliefhebbers! Neem een kijkje op https://mustanggarage.be & https://www.mustangfever.be/. De Mustangfoto’s op de website zijn gemaakt met onze 360 graden camera. Ook hebben we de hele infrastructuur van de Mustang Garage in beheer.

Garage Motorsport

We hebben voor Garage Motorsport een krachtige website ontwikkeld met een stoer uiterlijk. Op de pagina’s is alle informatie te vinden waar klanten naar op zoek zijn. Daarbij hebben we een op maat gemaakte plugin ontwikkeld voor het berekenen van de chiptuning. Voer het merk, het model, de generatie en de motorisatie in en het systeem berekent wat de mogelijkheden zijn qua tuning. Super handig! Bekijk de plugin op https://garagemotorsport.be/chiptuning.

Autostoffering Carla

De website van Autostoffering Carla bevat alles dat klanten nodig hebben. Met toegankelijke teksten wordt de consument aangesproken en geïnformeerd over de mogelijkheden. Bij Autostoffering Carla is alles mogelijk. De portfoliopagina geeft een handgreep weer van de reeds afgeronde projecten. Eigenaresse Carla vraagt onze hulp regelmatig bij uitdagingen met haar computer of printer. Daarnaast adviseren we haar voor nieuwe hardware, zoals een andere computer. Vervolgens bestelt ze bij ons voordelig nieuwe apparatuur.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving

Drukpunt

Voor Drukpunt hebben we een maatwerk applicatie gebouwd. Het proces voor het indienen van de drukwerkbestanden wordt vergemakkelijkt. Scholen die klant zijn bij Drukpunt kunnen eenvoudig hun drukwerk indienen in het gebruiksvriendelijke portaal. Voor de start van het project werd een software requirement sheet opgesteld, waarna we precies wisten wat er gemaakt zou worden. Drukpunt heeft onze kerstkaarten gedrukt op stevig papier.

Printcity

Printcity zag dat een aantal werkprocessen efficiënter konden. Zo kwamen alle orders apart in de mailbox binnen. Dit gaf geen overzicht. Daarom hebben we een maatwerk software oplossing gebouwd. Onze programmeurs hebben de binnenkomende orders van JBC voor gepersonaliseerd drukwerk en borduurwerk in een eenvoudige oplossing gegoten. Nu worden de bestellingen gegroepeerd in batches op verschillende parameters.

Architect Peeters

De nieuwe website van Architect Peeters voldoet aan alle trends. Het minimalistische design zorgt voor een strakke en professionele look. De portfoliopagina geeft mooi weer bij welke (grote) bedrijven Architect Peeters werken heeft mogen uitvoeren. Ook op mobiele apparaten is de website gebruikersvriendelijk. Architect Peeters had het logo eerst enkel op een enveloppe staan. We hebben dit logo gevectoriseerd naar een digitaal exemplaar. Nu is het logo altjid scherp en kan het overal gebruikt worden.

In welke branche bent u actief?

Al 279 projecten hebben we succesvol afgerond. Heeft u een idee en wilt u ermee aan de slag?