Slide gsm laptop Software op maat & softwareoplossingen Welke processen in uw bedrijf kunnen beter
dankzij automatisatie?
Software afgestemd op uw bedrijf.
Ontvang een gratis offerte gsm laptop Welke processen in uw bedrijf kunnen beter
dankzij automatisatie?
Software afgestemd op uw bedrijf.

Wat kunt u verwachten?

Wat kunt u verwachten?

null
Dankzij veel ervaring en diepgaande kennis van grote software bedrijven als Microsoft, helpen we u bij uw vragen en problemen.
null
Uw eigen software laten maken? Onze programmeurs maken software op maat. Van software voor menuschermen tot apps voor uw webshop.
null
Vooraf opgestelde SRS met alle requirements. Tussentijds updaten we u en achteraf test u of alles aan uw verwachtingen voldoet.
“Try not to become a man of success. Rather become a man of value”.

~ Albert Einstein ~

software laten schrijven door programmeurs

Software op maat laten ontwikkelen?

Software op maat laten ontwikkelen?

Er zijn lang niet altijd standaardoplossingen die genoeg bieden voor uw zakelijke processen. Hiervoor is aparte software nodig. Laat software op maat schrijven dat aansluit bij uw bedrijfsprocessen en verbeter de efficiëntie en productiviteit.

Wanneer het aankomt op software gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Voor vele klanten hebben we reeds software programma’s geschreven: volledig op maat.

Onze programmeurs staan met hun kennis en ervaring klaar om software te ontwikkelen in uw huisstijl en volledig naar uw wens. Uw software wordt geschreven volgens de laatste ontwikkelingen en technologieën. Elke programmeertaal is mogelijk: van Python tot Javascript. We kijken naar de beste combinatie voor uw vraagstuk. Welke processen in uw bedrijf kunnen efficiënter? Laten we eens in gesprek gaan om te kijken naar de mogelijkheden voor uw onderneming. Wanneer u een groot idee heeft, kunnen we het opdelen in fasen. Zodoende kijken we steeds wanneer het een goed moment is om live te gaan.

software laten schrijven door programmeurs
Tell me more

Eigen app laten ontwikkelen?

Eigen app laten ontwikkelen?

Een applicatie biedt de mogelijkheid om een extra service te bieden aan uw klanten. Ze zijn gebruiksvriendelijk, conversie verhogend en geven een professionele uitstraling.

Bent u op zoek naar IT-bedrijf om een eigen app te laten ontwikkelen? Ons team van developers ontwikkelt apps op maat. Een app kan dienen voor uw personeel, klanten of voor uzelf. Het is mogelijk om een app te laten maken die in de App Store/Play Store wordt gepubliceerd. In de meeste gevallen laten bedrijven apps maken voor intern gebruik. Deze apps worden progressive webapps genoemd. Ze zijn een goedkopere en snellere manier om een app als ‘gewone’ native app te laten werken op uw apparaten. Lees er hier meer over.

Voor onze klant Koll hebben we een app ontwikkeld die bijdraagt aan structuur in het bedrijf. In de app kan het personeel bijhouden welke taken ze aan het doen zijn. Wanneer ze een herstelling doen, kunnen ze aangeven welke materialen ze gebruikt hebben. Hier staat een timer op en de kosten worden weergegeven. Koll bespaart hiermee veel tijd bij administratie en er kan duidelijker gemeten worden welke middelen gebruikt zijn.

Meer over apps

Slide

Menuschermen

Frituur Noord-Zuid vroeg om een software voor de menuschermen. Onze programmeurs hebben een gebruiksvriendelijke software geschreven, waar medewerkers van de frituur gemakkelijk mee kunnen werken. In een eenvoudig en trendy design kunnen klanten nu kiezen wat ze willen eten. We eten trouwens graag een frietje hier…

Drukwerk

Voor Drukpunt hebben we een maatwerk applicatie gebouwd. We hebben het proces voor het indienen van de drukwerkbestanden vergemakkelijkt. Scholen die klant zijn bij Drukpunt kunnen eenvoudig hun drukwerk indienen in het gebruiksvriendelijke portaal. Voor de start van het project werd een software requirement sheet opgesteld, waarna onze programmeurs precies wisten wat er gemaakt moest worden.

Orders sorteren

Printcity zag dat een aantal werkprocessen efficiënter konden. Zo kwamen alle orders apart in de mailbox binnen. Dit gaf geen overzicht. Daarom hebben we een maatwerk software oplossing gebouwd. Onze programmeurs hebben de binnenkomende orders van JBC voor gepersonaliseerd drukwerk en borduurwerk in een eenvoudige oplossing gegoten. Nu worden de bestellingen gegroepeerd in batches op verschillende parameters.

Menuschermen

Frituur Noord-Zuid vroeg om een software voor de menuschermen. Onze programmeurs hebben een gebruiksvriendelijke software geschreven, waar medewerkers van de frituur gemakkelijk mee kunnen werken. In een eenvoudig en trendy design kunnen klanten nu kiezen wat ze willen eten. We eten trouwens graag een frietje hier…

Drukwerk

Voor Drukpunt hebben we een maatwerk applicatie gebouwd. We hebben het proces voor het indienen van de drukwerkbestanden vergemakkelijkt. Scholen die klant zijn bij Drukpunt kunnen eenvoudig hun drukwerk indienen in het gebruiksvriendelijke portaal. Voor de start van het project werd een software requirement sheet opgesteld, waarna onze programmeurs precies wisten wat er gemaakt moest worden.

Orders sorteren

Printcity zag dat een aantal werkprocessen efficiënter konden. Zo kwamen alle orders apart in de mailbox binnen. Dit gaf geen overzicht. Daarom hebben we een maatwerk software oplossing gebouwd. Onze programmeurs hebben de binnenkomende orders van JBC voor gepersonaliseerd drukwerk en borduurwerk in een eenvoudige oplossing gegoten. Nu worden de bestellingen gegroepeerd in batches op verschillende parameters.

Betrouwbare software developers

Betrouwbare software developers

We houden van duidelijke communicatie. Tijdens onze eerste meeting luisteren we naar uw ideeën. We brainstormen met u mee over alle mogelijkheden die bij uw project passen. We stellen u veel vragen om een goed beeld te krijgen. Daarna werken we alles uit in een zogeheten SRS.

Vlak voordat uw software in werking gaat, gaan we eerst goed testen. Dit doen we steeds tussentijds. Ook de personen binnen uw bedrijf die de software gaan gebruiken, zullen gaan testen. Zo komen we eventueel nog achter zaken waar we eerst niet over na dachten. Of misschien wel stukken die u graag anders wilt. De kwaliteit van uw software wordt dus zo veel mogelijk geoptimaliseerd.

Ook wanneer uw software live is, kunt u op ons blijven rekenen. Als u nog details wil aanpassen, is dat geen enkel probleem. Vaak is het ook zo dat onze klanten in fases werken. Wanneer fase 1 dan live is, gaan we verder aan fase 2. Zo kunt u al snel uw software gebruiken.

marketingcampagne

Laat uw eigen software ontwikkelen

Laat uw eigen software ontwikkelen

Wat kan efficiënter in uw bedrijf? Software kan dienen voor zo veel doelen. Juist omdat het op maat gemaakt is voor uw bedrijf. Van software voor menuschermen tot software op hardware. Alles is mogelijk.

Wilt u software op maat laten ontwikkelen? Neem dan zeker contact met ons op.

Vertel ons over uw idee!

Slide

Interessante artikelen

Interessante artikelen

Interessante artikelen