Op zoek naar meer tijd voor uw core business?

Al sinds zes jaar fungeren we bij NYBE als de in-house IT-afdeling voor onze klanten. We weten als geen ander dat een IT’er aanwerven een grote aanbesteding kan zijn. Daarom is het voor zelfstandige ondernemers vaak interessanter om dit uit te besteden. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor het bouwen van commercieel optimale websites, software op maat voor de workflow van uw bedrijf en consultancy omtrent ons hele vakgebied.

Ook voor het uitbouwen van uw bedrijf, klantenbasis en naamsbekendheid hebben we onze marketingafdeling. Deze afdeling bestaat uit specialisten op gebied van zoekmachine optimalisatie, online advertenties, lead generation en online business development.

null

Commerciële websites

null

Software op maat

digitale marketing

Digitale marketing

NYBE contacteren

Kunnen we u helpen?

Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bezoek ons

Hefveldstraat 13/1
3500 Hasselt
België

Ons kantoor ligt achter de Delhaize van de Luikersteenweg.

Waar te parkeren? Er is parking naast of onder de spoorbrug. Onder de brug is het leggen van een parkeerschijf verplicht als u aan de kant van de woonwijk staat. Voor de deur is soms ook plaats. Hier moet u een parkeerschijf leggen. Aan de Delhaize kun u ook parkeren. U neemt dan een parkeerticket bij de slagboom.