Website voor trimsalons en dierenwinkels

Website voor trimsalons en dierenwinkels

Heeft u passie voor dieren omgetoverd naar een voldoeninggevende carrière?
Dan heeft u vast al eens ooit een website overwogen of u heeft er reeds eentje online staan.

Of u nu een start-up heeft of een scale-up, we staan u bij in het ontwerpen en realiseren van een website met eventueel zelfs een online shop! Met vele jaren aan ervaring en gewilligheid om projecten af te werken naar de smaak van de klant, garandeert NYBE u een effectieve en persoonlijke samenwerking.

Wanneer mensen zoeken naar een trimsalon of dierenwinkel, wilt u natuurlijk bovenaan op Google komen. Een effectieve website met alle informatie. Welke dieren zijn welkom in uw trimsalon? Welke producten verkoopt u voor de dieren? Hoeveel kost het?

Ook een (kleine) fotoshoot is mogelijk van uw pand of winkel. Optioneel met dieren. Origineel om op de website te plaatsen!

Website voorbeeld

Website voorbeeld

Neem alvast een kijkje op www.trimsalon-and-petshop-nybe.be waar u een leuke voorbeeldwebsite kan terugvinden, inclusief demoshop. Ook onze klanten www.roeffels.be en www.koll.be zijn zeer tevreden over de website die we voor hen hebben gerealiseerd.

Trimsalon website

Trimsalon website

Een website helemaal naar uw huisstijl. We schrijven pakkende teksten en plaatsen professionele foto’s op de website. Hij is helemaal responsive. Dat betekent dat hij geschikt is voor alle apparaten. En we helpen u op weg met de GDPR ?.

Wilt u er ook een webshop aan koppelen? Dat doen we graag. De webshop kan dan weer verbonden worden aan uw boekhoudpakket. Helemaal efficiënt! Het design is geschikt voor alle apparaten en we helpen u op weg met de GDPR.

Online agenda

Online agenda

Verlies niet langer tijd en geld met het maken van afspraken. Laat klanten zelf afspraken inplannen via het online systeem. Zo komt het direct in uw agenda. Ook het wijzigen van afspraken kan gemakkelijk, want klanten zien direct waar nog een gaatje vrij is. 

Online betalen is ook mogelijk.

Leverancier grooming products

Leverancier grooming products

Nog op zoek naar een leverancier voor goede grooming producten? We verwijzen u graag door naar onze klant, die hierin is gespecialiseerd. Laat het ons weten en u ontvangt de contactgegevens!

Marketing

Marketing

Zet uw bedrijf op de kaart met online & offline communicatie. Zo wordt u sneller gevonden in de regio. Reclameschermen, zoekmachinemarketing en Facebookadvertenties? Allemaal vormen van marketing! Kijk voor alle informatie op www.nybe.be/marketing/.

Nog meer tevreden klanten

Nog meer tevreden klanten

Bekijk in de slider verschillende van onze tevreden klanten met wie we hebben mogen samenwerken.

Klik op de foto om hun website te bezoeken.

Tell me more!

Tell me more!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 011 58 41 52 

Contacteer ons