Website voor lingeriezaken

Website voor lingeriezaken

Ligt uw hart in verkoop alsook het aanbieden van prachtige setjes ondergoed en nachtkledij?
Dan heeft u vast al eens ooit een website overwogen of u heeft er reeds eentje online staan.

Of u nu een start-up heeft of een scale-up, we staan u bij in het ontwerpen en realiseren van een website met eventueel zelfs een online shop! Met vele jaren aan ervaring en gewilligheid om projecten af te werken naar de smaak van de klant, garandeert NYBE u een effectieve en persoonlijke samenwerking.

Wanneer mensen zoeken naar een zaak dat prachtige lingerie verkoopt, wilt u natuurlijk bovenaan op Google komen. Een effectieve website met alle informatie. Natuurlijk moeten bezoekers direct kunnen zien hoeveel merken u aanbiedt en wat de kwaliteit is.

Ook een (kleine) fotoshoot is mogelijk van uw zaak. Leuk om op de website te plaatsen!

Lingerie website voorbeeld

Lingerie website voorbeeld

Neem alvast een kijkje op https://intimolingerie.be waar u een leuke website kan terugvinden, volledig door ons NYBE team ontworpen en gerealiseerd.

Enkele webshops van onze tevreden klanten

Lingerie website

Lingerie website

Een website helemaal naar uw huisstijl. We schrijven pakkende teksten en plaatsen professionele foto’s op de website. Hij is helemaal responsive. Dat betekent dat hij geschikt is voor alle apparaten. En we helpen u op weg met de GDPR ?.

Wilt u er ook een webshop aan koppelen? Leuk! Dat doen we graag. De webshop kan dan weer gekoppeld worden aan uw boekhoudpakket. Helemaal efficiënt! Het design is geschikt voor alle apparaten en we helpen u op weg met de GDPR.

Marketing

Marketing

Zet uw bedrijf op de kaart met online & offline communicatie. Zo wordt u sneller gevonden in de regio. Flyers in de huisstijl, zoekmachinemarketing en Facebookadvertenties? Allemaal vormen van marketing! We helpen u graag bij het opzetten van uw marketingcampagne! Kijk voor alle informatie op www.nybe.be/marketing/.

Tell me more!

Tell me more!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 011 58 41 52 

Contacteer ons