branche bouw construction nybe gele brug scaled

Website voor bouwbedrijven

Website voor bouwbedrijven

Ligt uw hart in bouw en constructie?
Dan heeft u vast al eens ooit een website overwogen of u heeft er reeds eentje online staan.

Of u nu een start-up heeft of een scale-up, we staan u bij in het ontwerpen en realiseren van een website met eventueel zelfs een online shop! Met vele jaren aan ervaring en gewilligheid om projecten af te werken naar de smaak van de klant, garandeert NYBE u een effectieve en persoonlijke samenwerking.

Wanneer mensen zoeken naar een zaak die prachtig werk levert, wilt u natuurlijk bovenaan op Google komen. Een effectieve website met alle informatie. Natuurlijk moeten bezoekers direct kunnen zien hoeveel diensten u aanbiedt en wat de kwaliteit is.

Ook een (kleine) photoshoot is mogelijk van uw zaak. Leuk om op de website te plaatsen!

Bouwbedrijf website voorbeeld

Bouwbedrijf website voorbeeld

Neem alvast een kijkje op https://aekgyprocwerken.be/ waar u een leuke website kan terugvinden, volledig door ons NYBE team ontworpen en gerealiseerd.

Bouwbedrijf website

Bouwbedrijf website

Een website helemaal naar uw huisstijl. We schrijven pakkende teksten en plaatsen professionele foto’s op de website. Hij is helemaal responsive. Dat betekent dat hij geschikt is voor alle apparaten. En we helpen u op weg met de GDPR ?.

Wilt u er ook een webshop aan koppelen? Leuk! Dat doen we graag. De webshop kan dan weer gekoppeld worden aan uw boekhoudpakket. Helemaal efficiënt! Het design is geschikt voor alle apparaten en we helpen u op weg met de GDPR.

Marketing

Marketing

Zet uw bedrijf op de kaart met online & offline communicatie. Zo wordt u sneller gevonden in de regio. Flyers in de huisstijl, zoekmachinemarketing en Facebookadvertenties? Allemaal vormen van marketing! We helpen u graag bij het opzetten van uw marketingcampagne! Kijk voor alle informatie op www.nybe.be/marketing/.

Project Calleeuw Lambrechts

Calleeuw Lambrechts

Voor onze klant https://calleeuw-lambrechts.be/ mochten we naast een strakke en mooie website, ook offline marketing doorvoeren. Deze marketing bestaat uit onder andere het ontwerpen en professioneel afdrukken van flyers en zelfs 60×60 plastieken plaatjes met hun logo. Hun modern logo werd trouwens alsook door onszelf ontworpen!
Daarnaast hebben we ook visitekaartjes ontworpen voor hun die u hieronder kunt bekijken.

home pagina calleeuw lambrechts bouw constructie branche nybe

Voor onze trouwe klant Calleeuw Lambrechts zijn we momenteel volop aan het werk aan een volledig op-maat-gemaakte software voor het vergemakkelijken en automatiseren van offertes.

calleeuw lambrechts visitekaartje voorkant bouw branche
calleeuw lambrechts visitekaartje achterkant qr code bouw branche

Nog meer tevreden klanten

Nog meer tevreden klanten

Bekijk in de slider verschillende van onze tevreden klanten voor wie we websites hebben mogen bouwen.

Klik op de foto om hun website te bekijken.

Tell me more!

Tell me more!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 011 58 41 52 

Contacteer ons